Feestje in de Corona-tijd

De firma Covid-19 heeft zich, ook in Nederland, met zijn bacterie-populatie wel heel autoritair opgesteld. Maximaal 4 mensen op visite. Niet meer dan 30 mensen in een grotere bijeenkomst. Laat maar!
Maar ja, de zaken die je wilt vieren blijven wel doorgaan. Je bent nog gewoon jarig en een mijlpaal als 30, 40 of 50 jaar wordt niet vooruitgeschoven, je wordt het gewoon. Net als baby’s die gewoon geboren worden of diploma’s die gewoon behaald worden.

Je kunt het best een keertje missen, zo’n feestje, maar op een gegeven moment krijg je toch weer de behoefte om in verbinding te blijven met je vrienden en familie. Een rooster met wie wanneer komt, en vooral ook: weer plaats maakt voor de volgende, is een mogelijkheid. Maar dat plannen moet je liggen en voor sommigen haalt het de sjeu een beetje uit het samenzijn.

Er is nog een andere mogelijkheid. Zoals bedrijven tegenwoordig online met elkaar kunnen vergaderen kunnen we ook online met elkaar blijven feesten. En de taart dan, het proosten, het lekkers en de versiering, horen wij je denken, dat maakt het toch juist een feestje?
Precies, en die mogen dan ook niet ontbreken. Van tevoren krijgt iedereen die aangegeven heeft ‘op je feestje te willen komen’ jouw unieke partybox opgestuurd.

Zo kun je na het zingen samen aan de taart, samen proosten en tijdens het knabbelen aan de borrelhapjes de laatste nieuwtjes uitwisselen. Heb je nicht Annie lang niet gesproken, dan ga je even apart met haar in een chatbox, waar je elkaar kunt spreken en zien, want je wilt toch even weten hoe zij dat puberprobleem van laatst heeft aangepakt.
De Regeltantes Rotterdam regelen het van begin tot eind voor je.

Als je graag wat leven in de brouwerij brengt zijn er ideeën te over om het online-feestje op te leuken. Wat dacht je van een pub quiz voor de fanatiekelingen of een workshop voor de artistiekelingen, vragenkaartjes voor de diepgang of een spel voor de gezelligheid? Het kan allemaal en helemaal afgestemd op hoe jij graag je feestje viert.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.