Leuk zo'n bedrijfsfeest. Maar wie gaat het regelen?

Wij komen zelf uit het bedrijfsleven en weten hoe het werkt. Iedereen is druk met eigen werk en het organiseren van een personeelsfeest, teamdag of kerstborrel ‘moet er even bij‘.

Wij organiseren gezellige bedrijfsfeesten, kerstborrels, personeelsfeesten, teambuilding-activiteiten, professionele productpresentaties, klantenacties en beurzen. 

Vooraf bespreken we wat je wensen zijn en binnen welk budget je het geregeld wilt hebben. Wij kunnen goed luisteren naar wat je echt wilt bereiken met je evenement en daarbinnen vele creatieve ideeën en oplossingen aandragen die binnen je budget passen.

Alle materialen en inhuur derden worden zonder extra kosten aan je doorberekend. Je betaalt alleen de tijd die wij hebben besteed aan de organisatie van je evenement.

Ook tijdens Corona kunnen wij zorgen dat medewerkers en klanten zich betrokken blijven voelen bij het bedrijf. Kijk hier naar onze online mogelijkheden >>

Wil je iets bijzonders? Wij hebben altijd leuke suggesties voor je. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Tijd voor iets leuks in je bedrijf? Enkele ideeën

"Bedrijfsfeesten vergroten de betrokkenheid van

medewerkers en klanten"