De Regeltantes

Karen en Ingrid zijn ‘De Regeltantes’. Al jaren beste vriendinnen en helemaal op elkaar ingespeeld. 
Graag vertellen we hieronder wie we zijn.

Ingrid

Als geboren en getogen Rotterdamse ben ik ingeënt met een goede dosis nuchterheid en hard werken. Tweeëntwintig jaar werkte ik in het bedrijfsleven, waarvan twaalf jaar bij Unilever en tien jaar als manager van een logistiek bedrijf. Daar leerde ik dat ik organiseren in de vingers had en dat ik me helemaal in mijn element voel als ik aan het regelen ben. Ik organiseerde er vele feestjes, jubilea, personeelsfeesten, personeels-trips, sport-toernooien, teambuilding-dagen, beurzen, klantendagen, enz. In 2009 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.

Verder ben ik moeder van twee heerlijke tienerdochters. Op de basisschool kregen ze ook al snel in de gaten dat ze mij moesten hebben als er wat georganiseerd moest worden. Samen met wat andere ouders startte ik de oudercommissie voor het organiseren van sinterklaasfeesten, juffenfeesten, projectavonden, sportdagen, kerstvieringen, nieuwjaarsborrels, afscheidsfeesten en fancy fairs.

Heerlijk vind ik het als de dag daar is dat er gefeest kan worden en iedereen geniet van wat er is geregeld.

Karen

Ik ben geboren op Curaçao en heb mijn jeugd daar gewoond. Als dochter van een Nederlandse vader en Antilliaanse moeder zit feesten, lekker eten en vieren van het leven in mijn cultuur en hou ik van Hollandse gezelligheid.

Lange tijd werkte ik in jeugdzorg en kindertehuizen, waar het kunnen regelen en organiseren van zaken, maar ook evenementen een vereiste was. Mijn creativiteit was daarbij vaak van grote toegevoegde waarde.

Ook ik ben moeder van twee tieners. Samen met Ingrid en nog enkele andere ouders startte ik de oudercommissie voor de basisschool van onze kinderen.

Ik leef me graag uit op de invulling van evenementen waarbij ik tot in detail het thema door kan trekken.